Back to All Events

Fyrkat vikingemarked


  • Fyrkat 22 Fyrkatvej Hobro, 9500 Danmark (map)

Vi formidler mad på Fyrkat vikingemarked.

Lørdag 8. og søndag 9. juli kl. 10-17

Lige der, hvor vikingekongen Harald Blåtand for mere end 1000 år siden lod ringborgen Fyrkat opføre, kan man til sommer opleve et vikingemarked, der har fokus på at lade publikum deltage i så mange aktiviteter som muligt. 
Mere end 150 vikinger slår lejr på Vikingecenter Fyrkat, og de er klar til invitere publikum inden for i boder og værksteder.

Publikum inviteres til at deltage aktivt i de mange vikingedyste og aktiviteter, og her er noget for både børn og voksne. Det er blandt andet bueskydning, vikingkamp, vikingelege, håndværk, foredrag, mjødsmagning og skattejagt.

Tekst fra Nordjyllands historiske museum

Earlier Event: April 24
Ribe Vikingemarked
Later Event: July 23
Moesgård Vikingetræf